Lagi Sebulan Nak Bersalin?

9 Daripada 10 Pengguna Set Bersalin ini Dapat Selesaikan masalah Sembelit & Berjaya kurus Sehingga 16 Kg ketika Berpantang!

Hampir Setiap hari, kami dengar aduan ibu berpantang yang mempunyai kesakitan berikut:

  • Takut sangat nak buang air besar sebab takut luka jahitan terbuka
  • Berat badan bertambah 3-4 kg berbanding sebelum mengandung
  • Sentiasa sakit-sakit terutama di bahagian urat-urat badan
  • Letih, asyik terlantar atas katil sebab tiada tenaga
  • Badan mula rasa sejuk... sampai tak boleh tidur
  • Perut selalu kembung ketika berpantang
  • Darah nifas keluar terlalu banyak (pendarahan tidak normal)

Memperkenalkan

Set Bersalin NonaRoguy (NR)

Kebaikan Set Bersalin Nonaroguy...

  • Merawat Sembelit Teruk Selepas Bersalin
  • Membersihkan Rahim dari Lendiran
  • ​Berkesan Menurunkan Berat Badan
  • Mengatasi Angin Meroyan atau Murung
  • Menyegarkan Fungsi Rahim
  • Memperbanyakkan Susu Ibu
  • Menambah Daya Tenaga Semasa Pantang
  • Mempercepat Pengecutan Rahim
  • Membuang Lemak Berlebihan
  • Merawat Sakit Anggota Badan
  • Melancarkan Pengeluaran Darah Nifas
  • Merawat Kembung Perut
  • ​Mengimbangi Kembali Sistem Badan
  • Menstabilkan Hormon
  • Menyalurkan Khasiat herba pada Bayi
  • Mengatasi masalah sejuk badan

Adakah Set Bersalin NR Sesuai Untuk Puan?

Saya tak suka janji kosong. Dah tentu ada pengguna yang sesuai dan ada juga yang kurang sesuai menggunakan set bersalin NR. Jom tengok untuk siapa set bersalin NR ni...

SET BERSALIN NR TIDAK SESUAI UNTUK

  • Ibu yang suka campur ubat-ubatan tradisional
  • Ibu suka mengikuti amalan berpantang yang sangat leceh
  • Ibu yang tak mempunyai kesedaran tentang kesihatan diri semasa berpantang
  • ibu yang was-was dan ragu-ragu dengan ubatan tradisional

SET BERSALIN NR SESUAI UNTUK

  • Ibu yang bakal melahirkan anak tidak lama lagi
  • Ibu yang sentiasa sembelit teramat sangat selepas bersalin
  • Ibu yang sentiasa sakit anggota badan
  • Ibu yang mengeluarkan darah nifas yang tidak normal
  • Ibu yang gemuk tegar dan teringin nak menurunkan berat badan
  • Ibu yang terkejut berat badan meningkat secara tiba-tiba selepas bersalin
  • Ibu yang cepat letih dan tidak ada tenaga
  • Ibu yang tidak cukup susu badan
  • Ibu yang nak rasa keselesaan semasa berpantang
  • ibu yang anaknya sentiasa ada masalah jaundice

6 Produk Dalam Set Bersalin NR

Phytonatal 90 tablet

Harga: RM140

Tablet Pembersih Rapi Dalaman
Phytonatal membantu membersihkan rahim dengan membuang lendiran dan darah kotoran dari badan. Juga bertindak melawaskan najis dan membuang lemak berlebihan (Turun Berat Badan).

No.siri KKM : MAL 05090043T

Minyak Herbanika (100ml)

Harga: RM68

Pengurangkan Kesan Regangan di Perut
Minyak Herbanika di dalam set bersalin Nona Roguy berfungsi menguatkan otot perut. Ia juga bertindak mengurangkan kesan regangan dan kesan pecah-pecah di kulit semasa mengandung.

No.siri KKM : MAL 19985762T

Akar Herbanika (10 Packet)

Harga: RM70

Minuman Herba Antioksidan
Berfungsi untuk membersihkan darah dan penyegar dalaman dengan mempunyai kesan menyerlahkan kecantikan kulit dan wajah. Juga dapat memperbanyakkan keluaran susu ibu yang segar ketika berpantang.

No.siri KKM : MAL 19972865T

Herbanika Lulur (100gm)

Harga: RM60

Mengembalikan Keserian Kulit
Berfungsi untuk mengurangkan kesan parut serta pigmentasi disamping mengeluarkan sel-sel kulit mati dan menghaluskan kulit.

No.siri KKM : MAL 19985761T

Krim Herbanika Barut

Harga: RM55

Mengetatkan Perut yang menggeleber
Krim Herbanika barut ini di sapu di sekeliling perut. Ia bertindak mengetatkan kembali perut yang menggeleber selepas bersalin. 

Ia juga bertindak menguatkan otot perut dan otot pinggul yang kendur.

No.siri KKM : MAL 20014436T

Uncang Cuci Herbanika 

Harga: RM100

Mandian Herba Ibu Berpantang
Bertindak sebagai Antiseptik untuk menyembuhkan luka dan mencegah jangkitan kuman.

Ia juga bertindak menyegarkan dan menghilangkan bau badan ketika berpantang.

No.siri KKM : MAL 19985763T

Kak Laila & Set NR 2017

Kenapa Puan Perlu Dapatkan Set NR dari Kami?

1.
LAYANAN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN KAMI

Pernah masuk ke kedai tapi tak dilayan? Kami sayang pelanggan kami. Kami akan pastikan puan dilayan sebaik mungkin. 

2.
SENTIASA ONLINE 24 JAM...

Puan boleh bertanyakan apa-apa pun soalan dan kami akan cuba berikan jawapan secepat mungkin. Paling lewat dalam tempoh 3-4 jam sahaja.

3.
HARGA PRODUK YANG MURAH DAN BERPATUTAN

Kami percaya margin keuntungan perlulah memadai tetapi tidak menyusahkan pelanggan kami.

4.
AFTER SUPPORT DIBERIKAN SETELAH PUAN MELAHIRKAN ANAK

Kami ingin tumpang gembira atas kelahiran seorang khalifah Allah di muka bumi ini. Kami juga akan bagi bantuan sekiranya puan ada masalah tentang penggunaan set NR ini selepas bersalin nanti.

5.
DIRECT ACCESS BERTANYAKAN APA JUA SOALAN KEPADA KONSULTANT (DOKTOR) KAMI

Puan bebas bertanyakkan apa-apa soalan berkenaan cara penggunaan set nr dan masalah yang puan hadapi semasa berpantang. Jika ada soalan yang saya tidak dapat berikan jawapan, saya akan forwardkan soalan tersebut kepada konsultant kami. 

6.
JAMINAN 200% PRODUK ADALAH ORIGINAL ATAU SAYA REFUND WANG ANDA 2X GANDA

Kami ingin buktikan yang kami serius dengan membuat jaminan pulangan wang 2x ganda. Mungkin masih ramai yang ragu-ragu, tetapi kami dah buktikan lebih 800+ kotak set NR ORIGINAL telah berjaya kami jual.

7.
KAMI MENERIMA PAYMENT MELALUI KAD KREDIT

Kami telah jalankan kerjasama dengan pihak payment gateway senangpay untuk menerima bayaran melalui kad kredit. Sistem payment kami antara yang terbaik dan dijamin selamat 100%.

8.
ORDER PUAN AKAN DIPOS PADA HARI YANG SAMA

Kami akan cuba sedaya-upaya untuk memproses order puan secepat mungkin. Jika payment selesai sebelum pukul 2 petang, produk akan dihantar pada hari yang sama.

9.
POS MENGGUNAKAN POSLAJU ATAU SWASTA

Kami menggunakan khidmat poslaju malaysia dan pos swasta untuk urusan pos. Dijangka mengambil masa 1-2 hari untuk parcel sampai ke tangan puan.

10.
DISKAUN REPEAT ORDER

Untuk repeat order kali kedua seterusnya, kami lebih suka bagi diskaun kepada pelanggan tetap yang telah membeli dari kami sebelum ini. Diskaun ini Khas untuk produk loose NR.

Lihat Video Testimoni:

Risau Sembelit Ketika Pantang?

Betul ke Boleh Kurus?

Nak lagi Testimoni? lihat kat bawah

Opps.. saya tahu puan dah excited sangat nak cuba set bersalin NR kan! tapi saya nak berikan lebih lagi untuk puan. Bonus yang saya yakin akan memberi manfaat kepada puan.

Konsultasi PERCUMA

Dalam sesi konsultasi ini, puan boleh bertanyakkan soalan puan berkenaan amalan berpantang, cara guna set nr dan lain-lain. jika ada soalan yang saya tak dapat jawab. saya akan forwarkan kepada konsultant NR. 

+

24 Hours = Tanya apa saja!

Whatsapp saya open 24 jam. saya akan cuba jawap persoalan puan secepat mungkin. jika lambat pun, mungkin saya ada hal sekejab.. tapi saya akan follow up balik kemudian. 

+

Free Panduan Persediaan Bersalin

Panduan ini sangat penting terutama kepada bakal ibu yang baru pertama kali nak bersalin. saya akan ceritakan apa yang perlu dibawa ke hospital, persediaan awal tanda-tanda nak mula bersalin dan lain-lain.

Rekomen untuk bacaan bakal ibu yang first time nak bersalin.

+

Diskaun Repeat Order Dgn Kami

Untuk repeat order kali kedua dan seterusnya, anda dapat membeli produk loose NR pada harga yang lebih rendah. Ini sebagai penghargaan kami kepada anda sebagai pelanggan tetap kami.

Jadi, tak perlu risau lagi. Harga Terendah hanya untuk Pelanggan Kami. :) 

Saya Nak Dapatkan Hari ini Juga!

Pilih Antara 2 Pakej dibawah

POPULAR!!!

  • Set Bersalin NR 6 in 1
  • Free Pos Ke semenanjung
  • Pos ke Sabah Sarawak cuma tambah RM5
  • Percuma Konsultasi

* Untuk payment melalui ATM, COD dan pembayaran melalui kad kredit, sila whatsapp "NR" ke 017-9009837

Klik Sini Untuk Lihat Panduan Payment Secara ONLINE


Pakej A RM365
RM260

Atau Hubungi Kami

Pakej Lengkap!

  • Set Bersalin NR 6 in 1
  • Bengkung Jenama NR
  • Free Pos Ke semenanjung
  • Pos ke Sabah Sarawak cuma tambah RM5
  • Percuma Konsultasi

* Untuk payment melalui ATM, COD dan pembayaran melalui kad kredit, sila whatsapp "NR" ke 017-9009837

Klik Sini Untuk Lihat Panduan Payment Secara ONLINE


Pakej C RM410 
RM299

Atau Hubungi Kami

Untuk Order Pakej NR Melalui Whatsapp, Sila Ikut Langkah dibawah

SMS @ Whatsapp  "NROFFER" ke 017-9009837

Lambat Lagi Nak Bersalin? Atau Masih Survey Set Bersalin Yang Terbaik?

Masukkkan Nama, email dan no. Whatsapp anda dibawah. Kami akan hantar siri emel tentang keistimewaan produk NR dan kenapa Ianya sesuai untuk seluruh ibu yang sedang berpantang...

My Newsletter

Penghantaran Melalui

Terima Kasih Kepada

2585 + Pelanggan Setia SetBersalinNR.com

Since Jan 2015

Dah Bayar Mahal ni! Produk Sampai Ke?

Cuba Set Bersalin NR Tanpa Risiko

Puan TIDAK AKAN RUGI...
​Kalau parcel tak sampai, saya GANTI LAIN...
Kalau parcel rosak dalam perjalanan, saya GANTI LAIN...
Paling penting niat dan keberkatan dalam perniagaan...​

P/s : Ini bukan produk tiruan yang puan boleh beli dengan harga bawah rm100. Kualiti dijamin dan TERBUKTI BERKESAN.

Ibu : Laila bt Ripin
Anak: Syafiq Aswad

Soalan Lazim Dari Pelangan Kami

Saya Harap boleh jawap persoalan puan:

Adakah Puan Rasa Produk Ini MAHAL?

Bila Produk Akan Sampai?

Boleh COD (cash on delivery) tak?

Adakah Saya Membeli Produk Original?

Boleh Percaya Ke ni?

Betulkah Produk ini Berkesan?

Dimiliki oleh AR SECRET RESOURCES (KT0364156-X)